lunes, 4 de noviembre de 2013

Qué faig amb un tigre al meu davant?

Aquesta és una bona pregunta que ens fem si ens trobem amb un tigre al davant sense cap arma amb la que combatre el tigre. En el cas de portar un arma, que cadascú decideixi que fer,
Els indis experimentats en aquestes situacions aconsellen, al contrari del que nosaltres faríem, no còrrer. S'ha de quedar quiet i mirar fixament els ulls de l'animal. En el 99% dels casos el tigre s'acaba retirant.
Les úniques excepcions es donen amb una femella amb cries o amb els anomenats maneaters (tigres devoradors d'homes).
Si una vegada estem quiets no s'en va i es prepara per donar el gran salt, ens hem d'inclinar una mica cap al davant, com ai volguèssim atacar ferotgement, tambè en el 99% de les ocasions se sol retirar.
Normal ent (diuen) que l'instint caçador del tigre nomès s'experimenta amb animals que caminen  a quatre grapes. Quan un home entra en el seu camp visual, l'animal espera que darrere d'aquest hi hagi un cos prolongat del mateix tamany que l'home i examinant la força i tamany opta en el major del casos per retirar-se.
En el cas del tigre devorador d'homes, s'ha comprovat que les seves preesses mes habituals són dones i nens, que es troben rentant i jugant en posició corporal a quatre grapes i pe tant el tigre observa que no tenen cap massa corporal que els superi i llavors es decideix atacar.
Llavors no hem de còrer (per molta pressa que ens volguem donar, no fariem res, ja que recordem que poden fer un salt de 6 metres) ni llençar-nos a terra, nomès mostrar-nos de cara a ells i donar una imatge agressiva si es preparen a donar el gran salt.

Maria Rodriguez Sanz

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quin és el teu Super-Comentari?