sábado, 15 de septiembre de 2012

Un passeig científic per l’Escola Taxonera

Durant la setmana prèvia a les vacances de Setmana Santa vam aturar els motors de la rutina per dedicar-nos plenament a la ciència. Les activitats proposades ens van conduir cap a aprenentatges organitzats de manera globalitzada i interdisciplinària.

També vam voler parar atenció especial per recordar totes les persones que, amb el seu esforç, han aportat el seu granet de sorra al progrés i la divulgació científica. Des de Dani Jiménez (TV3) fins a Albert Einstein, tot passant pel col•lectiu de dones científiques, les quals durant molt temps han restat a l’ombra; també vam viatjar des de l’antiga Grècia d’Arquímedes fins al cor d’Àfrica amb Dian Fossey.

Entre gimcanes de ciència, espectacles científics i treballs plàstics, vam reproduir diversos experiments per aplicar el mètode científic, sense deixar de banda les aplicacions actuals.
Us convidem a fer un passeig pel passadís de la nostra escola, on han quedat exposades part de les activitats dutes a terme durant la Setmana Cultural de la ciència.


Noticies Agenda 21 Escolar
 13/09/2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quin és el teu Super-Comentari?