domingo, 13 de mayo de 2007

El laboratori de Física.

Amagat en un fosc racó del col·legi hi podem trobar un laboratori desconegut i misterios. Pocs són els alumnes que hi han anat, menys el que el coèixen i encara menys els que recorden haver estar….
Pot semblar un lloc sense rés a dir, sense aventures a dins peró como a totes les coses misterioses trobem que hi ha molta història darrere d’aquest laboratori, potser el més solitari i poc aprofitat… anem???
Al entrar ens trobem unes taules buides…. Quins experiments hauran fet els alumnes en aquestes taules??. Potser és el moment d’investigar…
Remenant entre els estants ens trobem testler, oscil·lascopis, bombetes, sembla tot tret d’una pel·lícula de Frankenstein… sembla que els misteris de l’electricitat no tenien secret per aquest investigadors!!!. Potser amb els nous estudis de tecnología la ciencia básica (conèixer per conèixer) va quedar en un segón pla…. Tota una llàstima).

Però és al remirar entre els estants que ens trobem amb el primer misteri… unes càixes amagades al fons del laboratori… que hi haurà dins??. No podem ho podem saber ja que ens trobem en missió de reconeixement… però si algú sap la resposta, l’autor de l’article us ho agraïria. Igualment intentaré tornar en un altre moment per resoldre aquest dubte existencial….
Es llavors que al marxar d’aquest curiós lloc ens trobem proves de petites investigacions relacionades amb la gravetat, el moviment i el so…

I el lloc on el profe vigila els experiments…

Però és al sortir del Laboratori de Física que ens trobem amb el misteri més gran… a la pissarra, hi ha un missatge per nosaltres!!!. Qui ha escrit això??? I que vol dir???

E=MC2 per a 7ciències

Nacho

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quin és el teu Super-Comentari?