sábado, 8 de septiembre de 2012

Club de Ciencies Curs 1213


Aquest curs anem a seguir amb el campionat de científics:
He parlar amb la nova direcció i ens ha donat llum verda per tal de seguir fent feina amb el CLUB de CIÈNCIES


Pels que sou Nous: Com funcionem?:
Ens reunim els divendres a l'hora del Pati en el Laboratori de Biologia (2on Pis) on intentem fer experiments que duran uns 20 minuts.
Els membres del Club s'han d'aparellar (2 en 2) i treballar en els reptes que cada setmana us proposaré, sumant punts. Al final del curs, la parella guanyadora, que és la que te més punts,  rebrà un regal i els seus noms restaran gravats en lletres d'or en aquest Blog.
Durant la setmana se us proposarà enigmes per resoldre i aixñi tenir més punts.
.
El primer que heu de fer és apuntar o enviar un correu al professor Nacho (i.padro@maristes.com) amb els membres (noms i cognoms) de la parella i amb un “nom de Guerra”. La idea és que NINGÚ sàpiga els qui sou... per donar una mica d'emoció a la cosa. Igualment el primer dia que ens reunim (5 d'octubre) resoldrem el primer enigma per tal de veure com comença la classificació. Les puntuacions aniran de la següent manera:
  • Cada resolució d'un ENIGMA equivaldrà a 10 punts. Cada setmana hi ha un penja al Blog i els membres del Club el poden resoldre durant tota una setmana. Una vegada es creu que se sap la resposta, s'envia com a comentari que no es visualitzará de cop i el divendres tarde  es mostrarán totes les respostes amb la responta correcte.
  • EXPERIMENTS. Estar presents equival a 5 punts, portar el material i fer-ho altres 5 punts i resoldre les causes o preguntes que fem... uns 10 punts més.
  • Cada COMENTARI EN EL BLOG sobre noticies, experiments, els enigmes (a part de les respostes) que s'acceptis equival 2 punts per a la parella.
  • L'enviament de NOTÍCIES EN EL BLOG, si s'accepten, equivalen a 5 punts i si en lloc de ser copiades, són comantades, equival a 10 punts. Totes les noticies es penjaran amb el nom de la persona que les envia (al correu del Nacho)
  • La suma de les NOTES de CIENCIES de la parella se sumen al final de cada trimestre.
Amb això construïm un ranquing que s'actualitza i es penja cada setmana als blog del club.
 
Nacho Padró

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Quin és el teu Super-Comentari?